Huren

Hoe werkt de woningvinder?

Klik op de button hieronder om direct naar de woningvinder te gaan. Je kunt ook hieronder eerst de uitleg lezen.

De verhuur is gestart! Schrijf je in op een beschikbare woning. Zodra toewijzing mogelijk is op basis van beschikbaarheid in relatie tot het inkomen, ontvang je hiervan per e-mail bericht. Beschikbare woningen worden dagelijks toegewezen aan reserve kandidaten. Inmiddels zijn er meerdere reserve kandidaten, het kan dus zo zijn dat jouw voorkeurswoningen al toegewezen zijn aan andere kandidaten. Jouw voorkeuren worden automatisch opgeslagen.

Meer informatie nodig? Bekijk dan de FAQ waar je de meest gestelde vragen vindt.

Voorkeurswoning

Bekijk het beschikbare aanbod en voeg jouw voorkeurswoning toe. Hierna kan jij je inschrijving starten.De oplevering wordt verwacht in november 2022.
  • Bekijk de beschikbare woningen en kies jouw voorkeurswoningen uit via de woningvinder
  • Vul het inschrijfformulier in
  • Vervolgens ontvang je een e-mail om jouw wachtwoord aan te maken voor jouw online dossier
  • Vul hier je persoonlijke gegevens aan en upload een bewijs van inkomen (documenten) in het online dossier (IDD)
Als we een woning kunnen toewijzen, ontvang je een voorlopige toewijzing altijd per mail. De voorlopige toewijzing kan je accepteren met een huurreservering van €75,-. Na deze betaling wordt de woning exclusief voor jou gereserveerd. Heb je het contract ondertekend? Dan wordt de huurreservering in de week voor de oplevering teruggestort.

Als je de toewijzing hebt geaccepteerd en de huurreservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met daarin de link naar de omgeving van Huurcheck. De dossiers controleren wij namelijk aan de hand van een koppeling met de Huurcheck omgeving. Je overige documenten zijn pas nodig nadat je een toewijzing hebt geaccepteerd (met uitzondering van het bewijs van inkomen).

Na de acceptatie van jouw toewijzing kan je jouw dossier compleet maken. Je uploadt alle benodigde documenten, zodat wij alles kunnen checken. Uiterlijk 2 weken nadat je dossier compleet is, zullen wij alle checks hebben uitgevoerd en de definitieve uitslag geven. Het huurcontract wordt naar verwachting in september verzonden. We hopen uiterlijk 4 weken voor de oplevering de definitieve opleverdatum bekend te maken.

Inschrijven via de woningvinder

De Steyn bestaat in totaal uit 100 appartementen en 20 Co-living woningen van 2PEER. De 2PEER woningen vind je in de woningvinder door bij het filter “Type” Co-living te selecteren.

Je kan de woningvinder gebruiken om jouw voorkeurswoningen te selecteren. De woningvinder bestaat uit verschillende onderdelen die we hieronder uitleggen. In de woningvinder kies je er zelf voor of je de appartementen wilt bekijken in de lijstweergave of via de woningvinder.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions. Deze afbeeldingen geven slechts een indruk van hoe de woning er uit kan komen te zien, dit is niet het appartement waar je voor kiest

De lijstweergave

Wil je jouw voorkeurswoningen uit de lijstweergave kiezen? Scroll dan omlaag op de pagina aanbod waar je onder het aanzicht van het gehele complex de ‘lijstweergave’ aantreft.

Via de filters die je naast de lijstweergave ziet, kun je filteren op: huurprijs, woonoppervlakte, aantal kamers en beschikbaarheid. Alleen de woningen die matchen bij jouw geselecteerde filters zijn dan zichtbaar.

Per woning kun je vervolgens de woningdetails bekijken en de plattegrond downloaden.

Heb je een woning gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze toevoegen als jouw voorkeurswoning. Je kunt maximaal 10 voorkeurswoningen toevoegen.Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions.

Deze afbeeldingen geven slechts een indruk van hoe de woning er uit kan komen te zien, dit is niet het appartement waar je voor kiest.

De woningvinder

Wil je liever gebruik maken van de woningvinder? Dat kan ook! De Steyn heeft 2 aanzichten. Via het filter bovenaan kan je kiezen voor gebouw 3B of 3C.

In de tabel aan de linkerzijde kan je klikken op een verdieping. Je kan ook op een verdieping in het gebouw klikken. Bij beide opties zie je de plattegrond van de verdieping die je hebt aangeklikt. Als je vervolgens op een specifieke woning klikt, kan je de woningdetails bekijken en de woning direct toevoegen als voorkeurswoning.

Je kunt maximaal 10 vooorkeurswoningen toevoegen.

Boven de woningvinder kun je de filters gebruiken. Je kunt filteren op huurprijs, kamers, oppervlaktes en status. De beschikbaarheid per verdieping kan je ook bekijken in de tabel aan de rechterzijde. De beschikbaarheid past zich vanzelf aan door de filters te gebruiken.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions. Deze afbeeldingen geven slechts een indruk van hoe de woning er uit kan komen te zien, dit is niet het appartement waar je voor kiest.

Inschrijving voltooien

Als je jouw voorkeurswoningen hebt toegevoegd, klik je in het menu op ‘inschrijven’.

Nu kan je het inschrijfformulier invullen en verzenden. Hierna ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken voor jouw persoonlijke online dossier. Hier kan je jouw dossier compleet maken door alle benodigde documenten te uploaden. Vul al je persoonlijke gegevens aan en voltooi je inschrijving! Bekijk hier wat de verschillende statussen in de woningvinder zijn:

  • Beschikbaar: De woning is beschikbaar
  • Onder optie: De kandidaat heeft de toegewezen woning geaccepteerd
  • Verhuurd: Het contract is getekend